ECOUTURE

Virksomheden ønskede at styrke deres brandidentitet og præsentere designeren, Johanne, bag deres eksklusive kjoler på en unik måde. Vi udviklede to centrale videoer: én, der fokuserede på designprocessen, og en anden, der præsenterede kjolerne på Københavns gader.

Udfordringer

Hvad vi hjalp dem med:

Ecouture

Resultatet af denne brandingvideo var en dyb og autentisk forbindelse mellem Johanne som designer og hendes kreationer. Videoerne styrkede virksomhedens brandidentitet og tiltrak opmærksomhed fra både potentielle kunder og modeentusiaster. De blev delt på virksomhedens sociale medieplatforme og genererede en betydelig mængde engagement og interesse.

Gennem denne case lærte vi, at en velgennemtænkt og autentisk tilgang til videoindhold kan skabe en stærk forbindelse mellem en virksomhed og dens målgruppe. At vise bag scenen og præsentere produkter i en realistisk kontekst kan være en kraftfuld måde at differentiere sig i en konkurrencepræget branche og styrke brandidentiteten.

Brandingvideoer

Imponerende små SoMe videoer til Ecouture. Martin har leveret en række små SoMe videoer til Ecouture. Han er hurtig og har sans for de små detaljer i sin klipning. Han brugte kun en halv dag hos os, hvor vi filmede. Resultatet blev tre rigtig brugbare videoer, der virkelig indfangede firmaets essens. Vi kan varmt anbefale Martin og vil ganske sikkert samarbejde med ham igen.
Johanne Emilie Helger Lund
Indehaver af Ecouture

Tryk her for at læse anmeldelsen fra Ecouture